Jaguar Gent Vernaeve
 

 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

Jaguar Service

De kwaliteit van onze serviceverlening moet garant staan voor uw gemoedsrust. Door Jaguar opgeleide techniekers, originele Jaguar onderdelen en het volgen van officiële Jaguar constructeursvoorschriften zijn slechts enkele aspecten die bijdragen tot het optimaal onderhouden en herstellen van uw Jaguar en het garanderen van een lange levensduur en een hoge restwaarde.

Jaguar Waarborg

De Jaguar fabriekswaarborg dekt een periode van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet). Bovendien worden aanvullende garanties aangeboden op elke nieuwe Jaguar.

Lees meer

Jaguar Assistance

Standaard gedurende minimaal 3 jaar en zonder kilometerbeperking wordt u dankzij het optimale bijstandsprogramma Jaguar Assistance zo snel mogelijk geholpen bij pech of een ongeval.

Lees meer

BRENG EN HAAL SERVICE

Mocht u er voor het onderhoud of de herstelling voor willen kiezen om uw wagen te laten ophalen dan doen wij graag het nodige.

Lees meer

VERVANGEND VERVOER

Bij onderhoud of reparatie aan uw Jaguar kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van ons vervangend vervoer. Stemt u dit van tevoren met ons af, dan hebben wij de wagen van uw keuze voor u klaar staan.

Lees meer

VERLENGDE WAARBORG

Iedere nieuwe Jaguar heeft 5 jaar volledige fabriekswaarborg met een maximum van 150.000 km en 6 jaar carrosseriewaarborg op doorroesten, evenals een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg voor een periode van 5 jaar

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN - EIGEN CARROSSERIE

Regelmatig onderhoud aan uw wagen is essentieel. Onze technici zijn speciaal opgeleid door Jaguar om uw wagen in topconditie te houden. Wij maken hierbij gebruik van speciale diagnoseapparatuur en gereedschap. Jaguar Land Rover Vernaeve beschikt over een state-of-the-art carrosserie afdeling. Krijgt u schade aan uw wagen, neem dan eerst contact met ons op. Wij coördineren de schadeafwikkeling
van A tot Z en waarborgen ook de uitgebreide carrosseriegarantie. En natuurlijk adviseren en ondersteunen wij u bij de afwikkeling van de schade met uw verzekeraar.

ORIGINELE ONDERDELEN EN BANDEN

Originele Jaguar onderdelen zijn volgens dezelfde hoge standaarden ontworpen als uw wagen. Met originele onderdelen is de reparatiekwaliteit gewaarborgd. Deze zijn uitgebreid getest onder de meest extreme condities en hebben de perfecte pasvorm.
Bij ons kunt u gebruik maken van het Bandenhotel. Uw set banden of velgen met banden wordt onder goede condities opgeslagen. Op het moment dat het omwisselen van banden weer nodig is (september en maart) nemen wij contact met u op.

ADBLUE

Als onderdeel van de voortdurende technologische ontwikkeling, hebben onze technici een nieuw emissie controlesysteem ontwikkeld met behulp van diesel uitlaat vloeistof (DEF), ook wel bekend als AdBlue®, om te kunnen voldoen aan de Europese regelgeving (EU6). AdBlue®
wordt opgeslagen in een afzonderlijk reservoir. Mocht uw AdBlue® reservoir toch leeg raken, dan start uw Jaguar niet meer tot het reservoir gevuld is met minimaal 3,6 liter AdBlue®. Dit is een eis vanuit de EU6 Europese wetgeving.

ROAD SIDE ASSISTANCE

Road Side Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine
problemen, zoals een lekke band.

Lees meer