Jaguar Gent Vernaeve
 

Kom testrijden met uw favoriete Jaguar

 

 

 

voordeel tot €8000 afhankelijk van uw favoriete model

 

 

BEKIJK HET VOORDEEL OP UW FAVORIETE JAGUAR

KOM TESTRIJDEN MET UW FAVORIETE JAGUAR

We zetten de wagen met plezier voor u klaar. Diesel, benzine, plug in hybride, of elektrisch? We helpen met gepast advies. Kom testrijden en laat u overtuigen door superieur rijcomfort en uitmuntende wegligging. 

TESTRIT BOEKEN

LEVERTERMIJNEN? BESTEL NU!

Zoals bij de meeste merken zorgt gebrek aan grondstoffen in het algemeen en van chips in het bijzonder voor langere levertermijnen dan we gewend zijn. Wacht daarom niet langer, bestel uw nieuwe wagen nù zodat u er eind 2022 over kunt beschikken. Kom langs, onze Advisors helpen met de configuratie naar uw wensen, met advies omtrent benzine, diesel, plug in hybride, of elektrisch, met gunstige financieringsmogelijkheden, en met alle fiscale aspecten.

OFFERTE AANVRAGEN

STOCKWAGENS ONMIDDELLIJK LEVERBAAR

We hebben nog steeds een aanbod aan stockwagens in onze toonzaal, nieuw en jonge tweedehands (mét het Approved kwaliteitslabel). Deze wagens zijn onmiddellijk beschikbaar. U vindt ze op onze website. Kom ze bekijken in onze toonzaal.

STOCKWAGENS BEKIJKEN

 

    WIJ KOPEN UW HUIDIGE WAGEN

U wenst uw wagen te verkopen? Zorgeloos, transparant, in alle vertrouwen? Wij hebben interesse in alle merken en bieden steeds een marktconforme prijs, daar kunt u van op aan! Wij regelen voor u alle papierwerk en staan in voor de keuring voor verkoop. U ontvangt de betaling onmiddellijk bij overdracht van de wagen.

 AFSPRAAK MAKEN

    GUNSTIGE FINANCIERING

Met Jaguar Financial Services bieden wij oplossingen voor de financiering van uw Jaguar op ieders maat. Vraag naar onze voorstellen voor Renting, Klassieke Financiering, of voor Operationele Leasing, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

FINANCIERING BEKIJKEN

WELKOM BIJ TEAM VERNAEVE  - 09 330 20 26