Jaguar Gent Vernaeve
 

DEADLINE OPTIMALE FISCALITEIT NADERT

Jaguar e-pace plug in hybrid - 5 jaar garantie

 

Jaguar f-pace plug in hybrid - 5 jaar garantie

 

 

Er is veel te doen omtrent de fiscale aftrekbaarheid van bedrijfswagens in het algemeen en van Plug In Hybrids in het bijzonder. Wil u van de meest gunstige fiscaliteit genieten dan moet uw Plug In Hybrid maximum 50 gr CO2 uitstoten en moet de wagen nog dit jaar besteld zijn. Leidend is de datum van uw bestelbon, niet het moment waarop de wagen aan u geleverd wordt.

 

Aftrekbaarheid Plug In Hybrids en bijhorende brandstof

Indien u deze deadline respecteert dan geniet u van de volle aftrekbaarheid van de wagen en is ook de benzine die uw Plug In Hybrid verbruikt na het elektrische rijbereik volledig aftrekbaar. Deze voordelige fiscale voorwaarden zijn van toepassing zolang de wagen op de eerste eigenaar ingeschreven blijft. Voor Plug In Hybrids besteld vanaf 1-1-23 vervalt de gunstige aftrekbaarheid van de brandstof en voor bestellingen vanaf 30-6-23 is dat ook het geval voor de aftrekbaarheid van de wagen zelf.

 

Opgelet, ook getekende financieringsovereenkomst nodig!

Zoals aangehaald is de datum van bestelbon leidend. Echter, indien de wagen aangekocht wordt via Financiële Renting of via Operationele Leasing dan komt daar als vereiste bij dat het betreffende contract eveneens uiterlijk op 31/12/22 getekend moet zijn. Voor Financiële Leasing en klassieke financiering geldt de verplichting van getekend financieringscontract niet en volstaat een getekende bestelbon. Mocht u uw bestelde wagen dus willen financieren middels een Financiële Renting of een Operationele Leasing dan is het cruciaal dat u tot een getekend contract overgaat uiterlijk op 31/12/22. Wij maken hiertoe desgewenst met plezier per kerende een voorstel voor u op, geheel vrijblijvend. Het is aan u om hierin het nodige te doen zodat deze zeer belangrijke deadline niet overschreden wordt.

 

Levertermijnen?

Alle automerken hebben te kampen met langere levertermijnen dan dat we gewend geweest zijn. Dat is ook voor Jaguar het geval. Hou rekening met een gemiddelde levertermijn van ongeveer een jaar.

 

Stockwagens onmiddellijk leverbaar!

Ontdek ons aanbod aan onmiddellijk leverbare stockwagens. 

 

Kom langs, we helpen u graag op maat!

Onze Sales Advisors helpen graag bij het maken van de gewenste configuratie van uw favoriete Jaguar. Ze nemen alle details van de fiscaliteit met u door en natuurlijk zorgen ze voor de passende offerte en desgewenste financieringsvoorstellen. De wagen staat bovendien klaar voor uw testrit.

 

BOEK TESTRIT

STOCKWAGENS

CONFIGUREER

VRAAG OFFERTE