Jaguar Gent Vernaeve
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 5/03/2023

  Elektrische I-Pace onmiddellijk leverbaar - overnamepremie op uw huidige wagen

  5 JAAR GARANTIE! De elektrische Jaguar I-Pace is onmiddellijk leverbaar uit stock. We hebben een ruim aanbod in onze toonzaal. Kom de diverse uitvoeringen en kleuren ontdekken en maak uw keuze. Geniet nu van een overnamepremie op uw huidige wagen.

  Lees meer
 • 4/03/2023

  JAGUAR F-PACE PLUG IN HYBRID - OVERNAMEPREMIE OP HUIDIGE WAGEN - 5 JAAR GARANTIE

  5 JAAR GARANTIE en overnamepremie op uw huidige wagen. Kom de Jaguar F-Pace ontdekken in onze toonzaal. Ook in Plug In Hybrid! Vanaf €47 490. Maandelijks renting vanaf €359.

  Lees meer
 • 3/03/2023

  Jaguar E-Pace Plug In Hybrid - 5 jaar garantie

  5 JAAR GARANTIE! Kom de Jaguar E-Pace Plug In Hybride ontdekken in onze toonzaal in Merelbeke. 100% aftrekbaar. Geniet nu van een overnamepremie op uw huidige wagen. En geniet van onze scherpste financieringsvoorstellen.

  Lees meer
 • 1/03/2023

  Jaguar Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.800 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/01/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 6/03/2022

  TOP DEALS IN ONZE TOONZAAL - NIEUW EN JONGE TWEEDEHANDS

  Laat u inspireren door het aanbod in onze toonzaal, steeds aan super voorwaarden! Kom testrijden, wij hebben alle modellen ter beschikking, zowel in diesel, in benzine, als in plug in hybride.

  Lees meer
 • 4/12/2021

  JONGE 2DEHANDS - U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN

  Approved staat voor gecertificeerde 2dehandswagens met kwaliteitslabel - u koopt in het grootste vertrouwen!

  Lees meer