Jaguar Gent Vernaeve
 

Het Jaguar gamma

Zes modellen, één DNA, onmiskenbaar Jaguar.

Onze Jaguar SUV's E-PACE, F-PACE en I-PACE hebben een ruime vijfdeurs-carrosserie, hoge zitpositie en doorgaans vierwielaandrijving. Daarmee zijn ze een fantastische keuze voor bestuurders en gezinnen die praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik willen combineren met een dynamisch prestatieniveau.

I-PACE is de eerste volledig elektrische Jaguar en biedt onmiskenbare sportieve prestaties zonder emissies. Met vierwielaandrijving, sublieme prestaties, een ruime actieradius en een fantastisch, uniek design is het geen wonder dat onze elektrische SUV is uitgeroepen tot World Car of the Year 2019.

Jaguar berlines bieden een karakteristieke mix van stijl, ruimte en sportieve prestaties. XE en XF bieden een riant interieur, een lang en laag exterieurdesign en een conventionele kofferruimte. Een berline biedt een fantastische combinatie van raffinement en ruimte. Dit maakt deze carrosserievorm tot een geliefde keuze voor zowel zakenmensen als gezinnen.

F-TYPE is de volboed sportwagen van Jaguar. Coupé of Convertible? Elke keuze is de juiste. Elk model heeft zijn eigen unieke karakter, maar beide bieden opwindende prestaties, state-of-the-art handling en een op de bestuurder gerichte rijbeleving voor een absoluut gevoel van vrijheid.

Vraag een proefrit aan

De ware manier om één van onze wagens te ervaren, is met een proefrit. Vraag er een aan en ga zelf op pad.

Gelieve een voornaam in te geven
Gelieve een achternaam in te geven
Het opgegeven e-mailadres is foutief
Het opgegeven GSM-nummer is foutief
Door het aanvinken van onderstaande vakjes geeft u toestemming om marketingcommunicatie (nieuwe producten, evenementen, aanbiedingen, …) te ontvangen van Jaguar Land Rover. Meer informatie over onze Privacy Policy vindt u hier.

Velden met een * zijn verplicht.